A VOLTURI ÉS A GÁRDA

Aro

250px-Tumblr_mbn4y9wslj1qg8ggio1_500

Életrajzi információk

Született: 1300 körül Kr.e. Görögország
Átváltozott: 1280 körül Kr.e.
Állandó életkor: 20 (könyvek) 40 (film)

Fizikai leírásfa

Faj: vámpír
Nem: férfi
Haj szín: sötét fekete
Szemszín:  vörös/piros, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: halálsápadt (majdnem átlátszó)

Család információk

Családtagok:
-Sulpicia (feleség)
-Didyme (húga)♰
-Marcus (ex-sógor)
-Caius (társvezető)
-Athenodora (klántárs)
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: Fizikai úton telepátia
Foglalkozás: Vezetője a Volturinak

Aro egyike a Volturi három vezetője közül – a domináns klán a vámpír világban. Ő szélesebb körben elfogadott, mint az általános vezetői a Volturinak, és rendelkezik egy különleges képességgel: Egyetlen érintéssel látja egy személy életének összes gonolatát és  addigi emlékeit. Felesége Sulpicia és a testvére Didyme. Arra használja Chelsea-t (egy gárda tag), hogy különleges képességével  megváltoztassa azoknak a vámpíroknak a hűségeit a klánjához, akiktől azt akarja, hogy csatlakozzanak a Volturihoz és biztosítsák a hatalomstátuszát.

Aro Görögországban született az 1300-as években i.e. Huszon-éves korában ( filmben kb. 40 ) változott át és Marcusszal fogott össze s később csatlakozik Caius. Körülbelül egy évtizeddel átalakulása után, Aro átváltoztatta húgát Didyme-at mikor elég idős lett hozzá (ekkor már létezett az a törvény hogy gyermekeket tilos halhatatlanná tenni), abban a reményben, hogy ő is rendelkezik majd különleges képességgel, valamint a későbbi felesége, Sulpicia. Azonban Didyme nem volt megáldva képességgel, így Aro-nak nem volt hasznos. A Volturi másik tagja Marcus beleszeretett s Didyme társa lett. Marcus és Didyme végül megelégelte a Volturit és tervetzék hogy elhagyják a klánt. Annak elkerülése érdekében, hogy Marcus elhagyja a Volturit, Aro megölte Didyme-at: Marcus túl értékes volt számára.  Aro Chelsea-t használta képessége miatt annak biztosítására, Marcus hű maradjon a Volturihoz, és Marcus sosem tudta meg az igazságot.

Körülbelül i.u. után 500-ban , a Volturi már birtokolta az ​​irányítást a román klánok felett is (vámpír világ) . Együtt Marcus és Caius, Aro volt a “Volturi”. A Volturi vezetésével szabályok léptek a vámpír világba és megbüntték azokat, akik nem tartották be ezeket. Ezekkel a törvényekkel maradt “sötét lepel” alatt a vámpír világ.

Később Carlisle is csatlakozott a Volturihoz. Az idők során közeli barátok lettek Aro-val. Azonban, Aro-t aggodalommal töltötte el Carlisle  “vegetarianizmusa”, és úgy vélte, hogy ez csak gyengítené őt az idő múlásával. Próbáltta meggyőzni őt hogy hagyjon fel az állatvérrel, de Carlisle így “szörnyetegként” tekintett volna magára ha embervérrel táplálkozik s végül elhagyta a Volturit, hogy más vámpírokat tanítson erre az életmódra. Aro felbátorodott amikor látta, Carlisle-t nem gyengítheti az idő múlásával, ahogy azt eredetileg hitték, és bár ő nem tért át ilyen életre, tiszteletben tartotta barátja gondolkodásmódját.

Marcus

250px-Marcus_BDP2

Született: 1350 körül Kr.e. Görögország
Állandó életkor: 19 (könyvek), 40 (film)

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem: férfi
Hajszín: sötétbarna
Szemszín: piros/vörös,  fekete (ha szomjas)
Bőrszín: halálsápadt

Család információk

Családtagok:
-Didyme (feleség) ♰
-Aro (ex-sógor)
-Sulpicia (ex-sógornő?)
-Caius (társvezető)
-Athenodora (klántárs)
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: Alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: képes azonosítani személyek közti hűséget, kötődést. (Nagyon meglepődött amikor látta hogy Bella és Edward közt mekkora a kötelék.
Foglalkozás: A Volturi vezetője

Marcus egyike a Volturi három vezetője közül. Különleges tulajdonsága az, hogy képes felmérni a mások közti érzelmi kötődést. A felesége volt Didyme egészen a  haláláig. A felesége vesztesége után az volt a szándéka hogy  elhagyja Volturit, de Aro ezt nem akarta . Csak Chelsea képességével maradt hű a Volturihoz.

Marcus  19 (filmben kb. 40) éves korában változott át, és szerzett egy képesseget mellyel felmérheti az érzelmi kapcsolatokat az emberek között.  Aro nem sokkal az átalakulása után találkozott Marcus-sal. Később Caius és Athenodora is csatlakozott,  és megalakították a Volturit. Marcus, majd találkozott Didyme-val, aki Aro biológiai húga, és ő lett a párja. Didyme azzal a képességgel volt megáldva, hogy az emberek boldogok. Marcus és Didyme végül elégedetlen lett a Volturival, ezért elakarták hagyni a klánt. Annak megakadályozásában, hogy Marcus elhagyja a Volturit, Aro, aki úgy tett, mintha áldását adta a döntésükre megölte Didyme-at mert Marcus túl nagy veszteség lett volna számára. Marcus soha sem tudta meg az igazságot,  ezek után Aro Chelsea képességét használta annak biztosítására, Marcus továbbra is a Volturival maradjon. Aro bíztatta Marcust hogy Corin-nal boldogabb lenne ám ő visszautasította.

Marcus, valamint a többi Volturi, egyaránt rettegett attól hogy felfedik kilétüket. Ezért létre hoztak egy legendát miszerint Szent Marcus pap kiűzette a vámpírokat Volterrából még Krisztus előtt. A nemzeti ünnep, Szent Marcus nap március 19-én ünneplik minden évben az emberek Volterrában.  A Volturi kiadta az a törvényt hogy az ott élő vámpírok nem vadászhatnak a falvakon belül.

Marcus először találkozott Didyme-val amikor bátyja, Aro a klánba hozta. Didyme megváltoztatta az életét, és végül mélyen egymásba szerettek. Boldogok voltak együtt és megelégelték hogy Aro csak  uralmat akart vámpír világ felett, így egyre kevésbé lett fontos a számukra. Hamarosan eltervetzék hogy titokban elhagyják a Volturit. Aro nagyon is tudatában volt ezeknek a terveknek. Egy másik klánnal való csata során Aro megragadta az alkalmat, és titokban megölte Didyme-at annak érdekében, hogy Marcus a Volturiban marad. Marcus teljesen legyengült Didyme halála után, és megakarta magát öletni. Ezért Aro  Chelsea hasznosította tehetségével: manipulálta  Marcus érzelmeit hogy hű maradjon a Volturi-hoz. Marcus sosem dolgozta fel Didyme halálát, és soha nem is fogja, mivel a vámpírok sosem tudjáktúltenni magukat társuk halálán.

Caius

250px-Tumblr_mbn4v5gmjU1qg8ggio1_500

Született: Kr.e. 1300, Görögország
Állandó életkor: 20 körül(könyv) 40 körül(film)

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem: férfi
Hajszín:  Fehér (könyvek)Szőke (film)
Szemszín: piros/vörös, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: halvány, áttetsző

Család információk

Családtagok:
-Athenodora (feleség)
-Aro (társ-vezető)
-Marcus (társ-vezető)
-Sulpicia (klán társ)
-Didyme (klán társ) ♰
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek:
Foglalkozás: A Volturi vezetője

Caius egyike a  Volturi három vezetője közül. Szerinte Edward  nagyon civilizált életmódot él. Caius felesége  Athenodora, aki nagyon elzárva él  Volterrában.  Caius a legkegyetlenebb a három vezető közül.

Caius Kr.e. 1300 körül született, körülbelül egy évszázaddal Aro előtt. 40-es évei végén alakult át vámírrá. (könyvben 20)

A Román klán elől menekülve találkozott Athenodora-val, aztán együtt kezdtek utazni, majd nemsokkal később feleségül vette.  Amikor találkozott Aro-val akkor ő már elhatározta hogy egy hatalmas vámpír klánt hoz létre s ő lesz az uralkodó. Mikor csatlakozott a klánhoz Aro-nak már kialakult a klánja tele tehetséges vámpírokkal. Marcus-t és Caius-t azonnal vonzotta az ötlet hogy összefogjanak Aro-val és uralkodhassanak. Később még több tehetséges vámpírt hoztak létre. Bár Caius-nak nem volt különleges képessége,  Aro mégis maga mellett tartotta mivel sugárzott belőle a gyűlölet.

Aro húga Didyme  nemsokkal utána csatlakozott hozzájuk majd később Aro felesége, Sulpicia.  Aro és Caius egyet értett Didyme megölésében.  Mikor mégtöbb vámpírt hoztak létre háborút indítottak a Román klán ellen. Miután a románok nagyrésze elpusztult, Caius feladata volt megbüntetni az életben maradottakat s ezzel a feladattal meg is volt elégedve.

Ő is részt vett a halhatatlan gyermekek kiirtásában, és a Déli vámpírháborúkban, ügyelve arra, hogy az újszülött hadsereg alkotói elpusztuljanak.

A Breaking Dawn előtt kb. 2000 évvel Caiust majdnem megölték az ázsiai és európai vérfarkasok. Ez arra késztette őt hogy minnél több vérfarkast öljön meg amíg ki nem írtja az egész fajt. Mikor azt hitték Renesmee halhatatlan gyermek és elmentek a Cullen klánhoz, Caius megakarta büntetni őket mivel szövetkeztek a vérfarkasokkal. De Aro tudta, hogy a Quileute-ok nem vérfarkasok, csak alakváltók.

AZ ŐRÖK

Demetri

250px-Untitled_(2)

Életrajzi információk

Átváltoztatta: Aro

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem: férfi
Hajszín: fekete (könyvek)Sötétbarna (film)
Szemszín: piros/vörös, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: oliva arcszín, fakó sápadtság (könyvek) halálsápadt  (film)

Család információk

Családtagok:
-A Volturi
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: általános vámpírképességek, hatalmas erő
Foglalkozás: a Volturi őre

Felix tagja a Volturi őreinek, a hatalmas ereje miatt. Az indítékai ismeretlenek.

Keveset tudunk Felix-ről  azon kívül hogy Aro teremtette őt, és már évszázadok óta tagja a Volturi őreinek. Ő egy világos szürke köpenyt visel ami azt jelenti hogy egy kisebb tagja az őröknek, annak ellenére hogy hihetetlen ereje van.

Az évszázadok során a Felix része volt a legtöbb Volturi büntető eljárásának. Ha nagyobb fenyegetések vannak, ő gyakran jár  fizikai erőfölényben, mint a többiek.

Demetri

twilight_eclipse_Demetri

Életrajzi információk

Született: Körülbelül 1000 Kr.u.  Görögország
Átváltozott: Körülbelül 1000 Kr.u.
Átváltoztatta: Amun

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem: férfi
Hajszín: fekete (könyvek)Barna (film)
Szemszín:  piros/vörös, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: Oliva (könyvek) halálsábadt (film)

Család információk

Családtagok:

-A Volturi
Hűség: Volturi, Egyiptomi klán (korábban)

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: nyomkövető, képes megtalálni bárkit a világon akit keres
Foglalkozás: Volturi őr

Demetri tagja a Volturi őrségnek. Képes követni az embereket a tenor fejükben. Mivel senki nem volt képes elrejteni magukat előlle egy óriási veszélyt jelent azoknak akik próbáltak elrejtőzni a Volturitól.

Demetri Görögországban született és átalakította az egyiptomi klán vezetője, Amun. Ők nagyon közel álltak egymáshoz, és kifejlesztették a képességét még erősebbre.

Mikor a Volturi hallott Demetri-ről és az ő nagyszerű képességéről, Aro azonnal felajánlott egy helyet az őrségben, és Demetri egyszerűen kénytelen volt visszautasítani Chelsea miatt az ajánlatot. Azóta ő a Volturi egyedüli nyomkövetője, ha valaki megpróbálta kijátszani a Volturit általában Demetri feladata volt hogy megkeresse őket. Mint nyomkövető, sokkal nagyobb tehetség volt mint James vagy Alistair.
Mint a legjobb nyomkövető a világon: hatalmával képes volt bárkit követni és megtalálni akivel vala találkozott.

Alec

250px-Tumblr_mbn56b3r9d1qg8ggio1_500

Született: Kr.u.  kb. 800 England
Állandóéletkor: 12 vagy 13
Átváltoztatta: Aro
Alias: boszorkányikrek (Stefan és Vladimir

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem: férfi
Hajszín: sötétbarna
Szemszín: piros/vörös, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: sápadt

Family információk

Családtagok:
-Jane (ikertestvére)
-A Volturi
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: képes elvenni mások látását, hallását és tapintását
Foglalkozás: Volturi őr

Alec Angliában született 800 körül, anyja egy angolszász nő, apja egy frank katona.  néhány perccel nővére Jane után született. Alec és Jane  erős pszichikai képességekkel rendelkezett, amelyek nyilvánvalók voltak emberi életükben is.

Aro érdeklődött az ikrek iránt és át akarta őket változtatni. Mivel még kisgyermekek voltak úgy döntött, hogy vár, amíg elég idősek lesznek ahhoz, hogy uralkodjanak magukon (Ekkor már létezett a törvény, miszerint kisgyermekeket tilos átváltoztatni mivel nem tudtak uralkodni szomjukon és feltűnést keltettek).  A tehetségük még nem bontakozott ki annyira,  de a rossz dolgok történtek körülöttük. Végül, a babonás helyiek boszorkányoknak találtak az ikreket és nem tudták tovább eltűrni jelenlétüket. Elítélték majd máglyahalálra küldték az ikreket.

Aro tudomást szerezhetett a dologról. Aro sietett a faluba és  épp időben érkezett hogy megszakítsa a végrehajtást. Átváltozásukkor körülbelül 12 vagy 13 évesek lehettek, így ők a Volturi legfiatalabb vámpírjai.
Körülbelül egy évtizeddel azután, hogy csatlakoztak a klánhoz jelennek meg először egy csatában és megsemmisítették a román klán hadsereg több mint száz újszülöttjét. Bár közvetlenül nem azt jelentette hogy ők a két legerősebb vámpír a világon, képességük értékes amely képesek ellenfeleiket koruktól független elpusztítani.

Jane

250px-Tumblr_mbn514ZLEF1qg8ggio1_500

Született: Kr.u. kb. 800 England
Állandóéletkor: 12 vagy 13
Átváltoztatta: Aro
Alias:  -Boszorkány ikrek (Stefan és Vladimir),  Boszorkány (Stefan és Vladimir)

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem:
Hajszín:  világos barna (könyv) szőke (film)
Szemszín: vörös, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: sápadt, fakó

Család információk

Családtagok:
-Alec (ikertestvére)
-A Volturi
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek:  alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: A puszta gondolataival képes másokat kínozni
Foglalkozás: Volturi őr

Jane Angliában született 800 körül, anyja egy angolszász nő, apja egy frank katona.  néhány perccel később született ikertestvére Alec. Alec és Jane  erős pszichikai képességekkel rendelkezett, amelyek nyilvánvalók voltak emberi életükben is.

Aro figyelmét egy nomád vámpír keltette fel irántuk és egyből tudta hogy az ikrek hatalmas érték lenne a Volturinak, de várt, amíg Jane és Alec elérik a megfelelő kort az átváltozáshoz. Az idők során a gyerekek körül rossz dolgok történtek és akik egykor a család barátai voltak, ellenségessé váltak. Végül a babonás heilyek boszorkányoknak hitték az ikreket és máglya halálra küldték őket. Aro egyből a faluba sietett és még épp időben ért oda.

Mikor 12-13 évesek lettek, Aro átváltoztatta az ikreket. Jane, mint vámpír ellátogatott a faluba és képességével bosszút állt azokon, akik egykor máglyahalálra ítélték őket.
Különleges képességükkel nagyon értékesek lettek és ők a Volturi legrangosabb őrei. Az ikreket világszerte ismerik a vámpírok, mint a két legerősebb vámpír akik valaha is léteztek.
Az ikrek átváltozásuk után kb. 10 évvel vettek rész először háborúban, ahol a román klán újszülöttjeit pusztították el.

Santiago

250px-San-bd

Faj: vámpír
Nem: férfi
Haj: szénfekete
Szemszín: piros, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: sötét

Család információk:

Családtagok:
-A Volturi
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességeit, továbbfejlesztett erő,
Foglalkozás: Volturi őr

Santiago tagja a Volturi őrségnek, és egyike azon kevés vámpír közül, aki a Volturihoz tartozik és nem rendelkezik természetfeletti képességgel. Az egyetlen hasznos készsége a hatalmas fizikai erő.

In Breaking Dawn, when the vampire Irina reports to the Volturi about an immortal child being created by the Cullen family, the entire coven travels to Forks to destroy them. Therefore there is no doubt that Santiago is among them during the confrontation. Throughout the entire confrontation, he remains in the shadows, waiting for the opportunity to take offense, like the rest of his coven. After the situation was resolved peacefully, he retreats to Volterra with the coven.

A Breaking Dawn – Part 2-ben személyesen elkíséri Irinát a Volturihoz. Alice jóslatában (csata) Caius elrendeli Santiagonak hogy ölje meg  Renesmee-t és Jacobot, akik menekülnek az erdőben, gyorsan utoléri őket, de Jacob megölte, mikor támadott és elmenekült Renesmee-vel.

Other than that he was brawny and huge-looking, Santiago’s physique was never fully described in the books.

A filmben, megjelent mint egy nagy testalkatú, sötét bőrszínű és fekete raszta hajjal. Mivel emberi vérrel táplálkozik a szeme piros színű. A hagyományos fekete és szürke ruhát viseli a Volturi testőreivel.

 

Didyma

Született: Kr.e. 1300, Görögország
Átváltoztatta: Aro
Meghalt: Kr.e. 1000 (megölte: Aro)

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem:
Haj: szénfekete
Szemszín: piros, fekete (ha szomjas)
Bőr: sápadt

Család információk

Családtagok:
-Marcus (férj)
-Aro (bátyja)
-Sulpicia (sógornő)
-Caius (klántárs)
-Athenodora (klántárs)
Hűség: A Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek:
Foglalkozás: Volturi őr

Didyme néhány éven belül született mint a bátyja Aro. Mikor Aro vámpír lett, rendelkezett különleges képességgel.
Később húgát is átváltoztatta reménykedve abban hogy neki is lesz majd képessége. Azonban ő képessége csupán volt, hogy a körülötte lévők boldogok voltak. Ennek ellenére Aro a Volturiban tarotta.

Mivel boldogságot sugározó aurája volt, sokan beleszerettek, de ő csak Marcus-nak viszonozta, Aro legmegbízhatóbb uralkodótársának. A páros hihetetlenül boldogok volt együtt, és már nem törődtek sokat Aro terveivel, hogy megszerezzék az irányítást a vámpír világ felett. Évszázadokkal később a pár azt tervezte, hogy elhagyják a Volturt.  Aro úgy tett, mintha áldását adná a döntésükre, de egy csatában megragadta az alkalmat és megölte Didyme-t, hogy Marcus mellette maradjon (Aro-nak szügsége volt a képességére).

Afton

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem: férfi
Szemszín: piros, fekete (ha szomjas)

Család információk

Családtagok:
-Chelsea (társ)
-A Volturi
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: láthatatlanság
Foglalkozás: Volturi őr

Afton tagja a Volturi őrségnek. Képessége az, hogy láthatatlan ellenségeivel szemben. A társa Chelsea.

Afton akkor csatlakozott a Volturihoz mikor Chelsea társa lett. Aztán követelte, hogy a klán keressen neki egy helyet a saját érdemeinek, mivel azt hitték neki nincs semmilyen képessége. Mivel a Chelsea hatalma volt a legfontosabb, hogy a klán összetartson Aro mindig megadta neki, azt amit akart az évszázadok során ezért maradt Afton a klánnal.

A FELESÉGEK

Chelsea

Született: Kr.e.1100 , Görögország
Átváltozott: Kr.e. kb. 1100
Átváltoztatta: Aro
Alias: Charmion (eredeti neve)

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem:
Haj szín: világosbarna
Szemszín: piros, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: sápadt

Család információk

Családtagok:
-Afton (társ)
A Volturi
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: kapcsolat manipuláció
Foglalkozás: Volturi őr

Chelsea, eredeti neve Charmion, Görögországban született, Kr.e. 1100-ban, nem sokkal azután, hogy megalakult  a Volturi. Aro fedezte fel őt  egy nehéz időszak közepén, mivel a sógora, Marcus, nem találta meg felesége gyilkosát, és meg akarta magát öletni. Aro Chelsea  képességét használta, hogy Marcus kötődjön a Volturihoz. Azóta, a Chelsea lett a lelke a Volturinak. Hogy ne hagyja el a klánt Aro bármit megad neki amit csak akar. Szintén használja képességét Corin-on hogy a Voltruival maradjon.

Chelsea az évezredek soán sokszor megváltoztatta a nevét,mellőzze a figyelem felkeltést, mivel gyakran látogat Volterrába  és a városon kívülre. Az 1950-es években, változtatta meg a nevét a Chelsea-ra, és addig használja , amíg nem megy ki a divatból.

Az szerepét a Volturiban részletesen magyarázza el Eleazar a Breaking Dawn-ban (csak a könyv): csatákban szét szakítja a klánok tagjai közt a kötődést, így megakadályozza őket a harci túlerőben, így a Volturi sokkal könnyebben legyőzi a klánokat.

Sulpicia

Életrajzi információk

Átváltoztatta: Aro

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem:
Haj szín: szőke
Szemszín: piros, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: porszerű

Család információk

Családtagok:
-Aro (férj)
-Didyme (sógornő) ♰
-Marcus (sógor)
-Caius (klántárs)
-Athenodora (klántárs)
Hűség: AVolturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Foglalkozás: Volturi őr

Sulpicia Aro felesége. Tagja a Volturinak és Olaszországban, Volterrában él.
Sulpicia egy fiatal árva lány volt, akinek Aro hosszú ideig udvarolt. Miután a lány beleszeretett, beleegyezett hogy Aro átváltoztassa és a felesége legyen.

Miután elvesztette sógornőjét, Didyme-at Aro és Caius bezárta őt a Volturi várának jól őrzött tornyába. Corin képességének köszönhetően elégedettnek érezte magát a toronyban.

Alice látomásában ( Breaking Dawn ) csak rövid ideig szerepelnek. A látomásban arra kényszerítik őket hogy nézzék végig férjeik megölését. De ez csak egy jóslat volt, ami nem teljesült be.

Athenodora

Fizikai leírás

Faj: vámpír
Nem:
Haj szín: szőke
Szemszín: piros, fekete (ha szomjas)
Bőrszín: porszerű

Család információk

Családtagok:
-Caius (férj)
-Sulpicia (klántárs)
-Aro (klántárs)
-Marcus (klántárs)
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Foglalkozás: Volturi őr

Athenodora az egyik legöregebb vámpír. A román klán klán támadása elől, -akik elfoglalták a területüket- mikor találkozott Caius-szal és vele vándorolt, amíg rá nem találkoztak Aro-ra és Marcus-ra. Együtt hozták létre a Volturi klánt.

Marcus párja, Didyme elvesztése után ő és Sulpicia – Aro felesége – lettek foglyok a toronyban, Corin gyakran használja képességét azért, hogy elégedettnek érezzék magukat helyzetükkel.  Ő és Sulpicia ritkán hagyja el a toronyt, mint például a vadászatkor a halhatatlan gyerekek elpusztításakor.

Corin

Fizikai leírás

Faj: Vámpír
Nem:
Hajszín: éjfekete
Szemszín: piros, fekete (ha szomjas)
Sőrszín: sápadt, porszerű

Család információk

Családtagok:
-A Volturi
Hűség: Volturi

Különleges jellemzők

Képességek: alapvető vámpír képességek
Különleges képességek: Elégedettséget tud kelteni másokban, függetlenül a körülményektől.

 

Hozzászólás